Utopia Landscapes

Βίλα "Theia"

Σαντορίνη
2017 - 2019
Ιδιώτης
Ολοκληρώθηκε
65 τ.μ.

Η σουίτα αυτή διαμορφώθηκε προσεκτικά στη λογική του να μεγιστοποιηθεί η εμπειρία του επισκέπτη και η άνεση. Το κρεβάτι μεταφέρθηκε μπροστά στο παράθυρο, το μπάνιο τοποθετήθηκε δίπλα και σε μερική οπτική επικοινωνία με το κρεβάτι. Στον κάτω όροφο δημιουργήθηκε ένα εσωτερικό Jacuzzi καταφύγιο για όλες τις ημέρες του χρόνου.

Η ιδέα διαμόρφωσης αυτού του δωματίου πηγάζει από την ίδια την τοπική αρχιτεκτονική του νησιού. Η περιήγηση στον οικισμό του νησιού είναι μια συνεχής ανακάλυψη, μια διαρκής εμπειρία, αντιλαμβάνεσαι ένα ωραίο στοιχείο και τη στιγμή που το προσεγγίζεις διακρίνεται κάτι άλλο εξίσου ενδιαφέρον.

01. 3D Rendering
02. 3D Rendering
03. Photograph
04. 3D Rendering
05. Photograph
06. 3D Rendering
07. 3D Rendering
08. Photograph
09. 3D Rendering
10. 3D Rendering
11. 3D Rendering
12. 3D Rendering
13. 3D Rendering