Utopia Landscapes

Suite, Tholos Resort Santorini

Santorini, Imerovigli
2015 - 2016
Private
Built
20 m2

The objective of redesigning this room was to transform it from an old-fashioned unremarkable space into a top class suite. The room’s strong point is its amazing views. Its redesign and upgrade into a luxury suite aimed to make the most of these views. The space was substantially modified and rearranged. As a result, the visitor now feels that they are waking up, relaxing or swimming in full view of the Caldera, under the shimmering Santorini sunlight.

01. 3D Rendering
02. Photograph
03. 3D Rendering
04. Photograph
05. 3D Rendering
06. Photograph
07. Photograph
08. Photograph
09. Photograph
10. 3D Rendering
11. Photograph
12. Plan
13. Photograph
14. 3D Rendering
15. 3D Rendering
16. 3D Rendering
17. 3D Rendering
18. 3D Rendering
Video