Utopia Landscapes

Suite, Tholos Resort Σαντορίνη

Σαντορίνη, Ημεροβίγλι
2015 - 2016
Ιδιώτης
Ολοκληρώθηκε
20 τ.μ.

Ο στόχος που μας τέθηκε για την ανακαίνιση αυτού του δωματίου ήταν να το μετατρέψουμε από ξεπερασμένο και εσωστρεφή χώρο σε μια σουίτα υψηλών προδιαγραφών. Το δυνατό σημείο του είναι ότι διαθέτει εξαιρετική θέα. Ο σχεδιασμός λοιπόν της σουίτας επεδίωκε να αξιοποιήσουμε πλήρως αυτές τις καταπληκτικές οπτικές. Η σουίτα τροποποιήθηκε και διαμορφώθηκε κατά τρόπο ώστε ο επισκέπτης να νιώθει ότι ξυπνάει, χαλαρώνει ή απολαμβάνει το μπάνιο του με θέα την Καλδέρα, στο άπλετο φως της Σαντορίνης.  

01. 3D Rendering
02. Photograph
03. 3D Rendering
04. Photograph
05. 3D Rendering
06. Photograph
07. Photograph
08. Photograph
09. Photograph
10. 3D Rendering
11. Photograph
12. Plan
13. Photograph
14. 3D Rendering
15. 3D Rendering
16. 3D Rendering
17. 3D Rendering
18. 3D Rendering
Video